Sätt ugnen på 200°. Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Bryn kycklingfilérna i en panna. Lägg över dem i en smord ugnssäker form och efterstek i ugnen ca 20 minuter
Ugn 200°. Putsa filéerna och krydda med salt och svartpeppar. Bryn dem i en panna. Lägg över dem i en smord ugnssäker form och efterstek i ugnen ca 20 minuter
Nu har det varit mycket efterrätter på bloggen så idag kommer det ett matinlägg. För äta det måste man ju också, även om söta saker förvisso är oemotståndligt gott så här i sommar- och semestertider
kommentera gärna mina inlägg, alltid kul att få ett livstecken. Ursäkta den suddiga bilden. Vi kör väl vidare med maten ifrån barnkalaset för en vecka sedan då Rasmus fyllde 1 år, stora killen
Kycklingfiléer marinerade i balsamvinäger på italienskt vis. Denna smakrika rätt passar som en kall förrätt eller kanske allra bäst som en del av en buffé
Igår hade vi kalas här hemma och såklart så skulle det lagas mat. Jag gjorde en liten "minibuffé" som bestod av ugnsrostade potatisar, kycklingfilé med tomatdressing och en superfräsch pestokryddad blandad sallad som bestod av bland annat kronärtskockor
Jag har varit hemma från jobbet idag med halsont och skallebang och mest legat under filten. Surt känns det för i morgon är det Kulturnatt i Ånge med en massa bra musik och roligheter