Värm ugnen till 200 grader. Blanda havregryn, ägg, gräddfil, färs, pulver och svartpeppar. Smörj en rymlig långpanna eller ugnsform med olivolja, lägg i färsen och forma den till en limpa
20 Mars 2017. Fisk och Skaldjur,. Sås. Lchf Saffransdoftande Skaldjurssås. Hittade lite saffran jag inte använt i jul, tänkte jag kunde hitta på lite kul med det
Hejhej. igår blev det inget bloggande för mig alls då jag var på resande fot hela dagen. 10 timmar i bilen blev det och när jag kom hem så var jag på tok för trött för att starta datorn
För ett tag sen köpte jag orostade jordnötter för första gången. De smakade inte så kul i sig men jag slängde in dem i 150 grader i ugnen ca 10 min (rörde om några gånger under tiden) och ut kom de godaste jordnötter jag ätit
Hej. Här kommer ett enkelt recept som mättar. Vad har hänt på sistone då. Lunginflammation avklarat, semesteransökan inlämnat och jag, likt alla andra längtar till våren och sommaren SÅ SJUKT-MEGA-OFANTLIGT-SVINDALNDE-ASTRONOMISKT-MYCKET
Det här är en ost som dyker upp i Indisk matlagning lite här och där och som är jättelätt att göra. Den är neutral i sin smak och lämpar sig mycket väl att ha i grytor, men är också jättegod att steka i förslagsvis ghi, gurkmeja och spiskummin
Min mamma lärde mig en gång knepet för att få till den perfekta potatisgratängen. Hemligheten är att koka potatisen i grädde innan gratängen gratineras i ugnen