1 paket vårrullsblad, upptinade (finns att köpa på olika thailivs/chinalivs, ligger oftast i nån frys). 1/2 vitkålshuvud (strimlat). 1 liten skål med vatten/vispad ägg. 1 st pensel. Stek blandfärsen ( i en traktörpanna är bäst då de har höga kanter, wook fungerar bra med blir inte lika varm fort som en vanlig panna blir), tillsätt ca 1 msk soya. Ta sedan 1- 11/2 matsked fylld med fyllning och lägg det på kanten mot dig. 1 paket vårrullsblad, upptinade (finns att köpa på olika thailivs/chinalivs, ligger oftast i nån frys). 1/2 vitkålshuvud (strimlat). 1 liten skål med vatten/vispad ägg. 1 st pensel
Serveras med potatiscrocketter eller klyftpotatis och en sallad. Ta stekskyn till såsen och låt sedan köttet vila under folie 10 min. Koka ihop grädde ,buljong, senap och steksky i 5-10 min, blanda i cream fraich och låt det koka upp. 1 grönsaksbuljongtärning. 1 dl creme fraiche
Det var ett tag sedan jag använde mig av min fina Crock-Pot, men jag blev så sugen och inspirerad av mina vänner i en facebook grupp om Crock-Pot, så det var bara att plocka fram den