Mina favoriter

Mina favoriter

  • 11 Recept
Mina favoriter
Cannoli

Cannoli

Skal. Blanda mjöl, socker, smör, vin och salt och rör tills det blir en smidig och elastisk deg. Gör en boll och låt vila under bakduk i 30 minuter
Glutenfria Fiberbullar

Glutenfria Fiberbullar

Mina bröd räckte precis till 2 fulla plåtarLåt bröden jäsa under en handduk i 30-45 minuterVill man (och ingen är allergisk) kan man pensla bullarna med uppvispat ägg innan gräddning
Glutenfria brödkakor

Glutenfria brödkakor

50 g jäst4 dl laktosfri mjölk (eller solhavre om det ska vara helt mjölkfritt)1 msk fiberhusk100 g smält mjölkfritt margarin1 tsk salt0,5 dl brun farin (eller mörk sirap)3 dl glutenfri finmix3 dl glutenfri grovmixSmula jästen i en bunke
Glutenfritt frukostbröd

Glutenfritt frukostbröd

Vatten, havregryn, fibrex och mattfett värms upp tillsammans med hälften av vattnet. så att det blir som en gröt
Toscakaka - glutenfritt

Toscakaka - glutenfritt

Ugn 175º. Börja med att smörja och bröa en form med glutenfritt ströbröd, kokosflingor eller Pofiber (potatisfiber)
Snabba kanelbullar glutenfritt

Snabba kanelbullar glutenfritt

Blanda de torra ingredienserna och finfördela därefter margarinet i detta. Tillsätt mjölken och rör ihop till en smet, men rör inte mer än nödvändigt så att allt är blandat
COLESLAW (GLUTENFRITT)

COLESLAW (GLUTENFRITT)

En jätte god sallad som passar till det mesta, som tillbehör till grillat stekt osv. Detta behöver du. 1/4 del av ett vitkålshuvud3 små morötter2 tsk kumminfrön2 dl majonäs2 dl creme fraiche1 msk dijongsenap1 klyfta vitlökörtsalt och pepparGör så här
Fröigt glutenfritt lågkolhydratformbröd

Fröigt glutenfritt lågkolhydratformbröd

Jag kan faktiskt förnya mig även om ni inte trodde det. Visserligen är det här också ett formbröd, men annars ganska olikt dem jag vanligtvis brukar baka
Majs- och havrebullar

Majs- och havrebullar

Blanda ihop allt till en lite smårinning smet, klicka ut små bullar och grädda i ugnen ca 4 små bullar på 200 grader i 15-20 min