Mina bröd räckte precis till 2 fulla plåtarLåt bröden jäsa under en handduk i 30-45 minuterVill man (och ingen är allergisk) kan man pensla bullarna med uppvispat ägg innan gräddning
50 g jäst4 dl laktosfri mjölk (eller solhavre om det ska vara helt mjölkfritt)1 msk fiberhusk100 g smält mjölkfritt margarin1 tsk salt0,5 dl brun farin (eller mörk sirap)3 dl glutenfri finmix3 dl glutenfri grovmixSmula jästen i en bunke
Blanda de torra ingredienserna och finfördela därefter margarinet i detta. Tillsätt mjölken och rör ihop till en smet, men rör inte mer än nödvändigt så att allt är blandat
En jätte god sallad som passar till det mesta, som tillbehör till grillat stekt osv. Detta behöver du. 1/4 del av ett vitkålshuvud3 små morötter2 tsk kumminfrön2 dl majonäs2 dl creme fraiche1 msk dijongsenap1 klyfta vitlökörtsalt och pepparGör så här
Jag kan faktiskt förnya mig även om ni inte trodde det. Visserligen är det här också ett formbröd, men annars ganska olikt dem jag vanligtvis brukar baka