Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
♥Amani bakar annat gott. Så vitt jag vet så finns det inget konditori i Malmö som säljer dessa semlor än så jag bestämde mig för att baka egna hemma och gissa om de blev en hit
Baka sedan ut sina lussekatter/sniglar/gubbar ja vad du nu känner för, lägg på en plåt med bakplåtspapper, sätt i russin och låt jäsa i 30 minuter till
Åh, jag har hittat en jättegod kladdkaka i detta receptet. Den blev verkligen perfekt kladdig och seg. En jättegod smak kom också fram genom att smöret bryntes lite till skillnad från att bara låta det smälta
Gör så här. Botten. Sätt ugnen på 250°. Sikta alla torra ingredienser i en bunke. Vispa ägg och socker poröst och vänd i de torra ingredienserna med en slickepott