Blanda i tomat- och lökhack. Jag har länge gjort en slags fuskguacamole med creme fraiche i, som förvisso är svingod (fråga min bästis bara), men ibland vill man ju uppdatera sig och när jag hittade en påse riktigt fina (och ekologiska – hurra
Wrap-deg. Tillsätt övriga ingredienser till wrapen och vispa ihop. Använd baksidan av en sked som du doppar i ett glas vatten emellanåt och pressa ut smeten till en rund wrap så tunnt du kan
Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
En verklig klassiker som de flesta uppskattar och varför inte då när middagen ska serveras på Nyår. Gör så härKoka upp vatten i en stor kastrull för att användas som vattenbad
E-postadress. Vi har ju lite långt till Tössesbageri i Stockholm där dom kom på denna skapelse. Så har jag åxå testat göra Semmelwraps som blev så poppis
Väg upp vattnet och oljan och lös jästen i degvätskan. degen ska lossna från bunkens kanter men inte botten, gör den inte det tillsätt lite mer mjöl, lossnar den från botten tillsätt mer vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.