Ingredienser Portioner. ca 12 bitar Kladdkaka 150 g smör (+ lite till formen) 4 ägg 4 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 4 - 5 msk kakao 2 dl vetemjöl (+ lite till formen) 1 nypa flingsalt 10 - 15 bitar after eight Tryffeltopping 3/4 dl vispgrädde 300 g mjölkchoklad after eight bitar Till servering vispgrädde Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Dessa kakor är lite väl mastiga tycker jag, mer godis än kaka. Men goda. ca 20 st200 gram smör1 dl strösocker4 1/2 dl vetemjöl1 tsk bakpulver1 vaniljsockerca 20 chokladbitarca 20 noblesseGör så här
Denna fantastiska tårta, bestående av kladdkaka, cheesecake, kolakräm och chokladtryffel, bakade jag för ett par veckor sedan till vår äldsta dotters födelsedag
Igår var jag bjuden på en middag och jag bestämde mig för att baka något att ta med. Hade både blåbär och jordgubbar hemma så dessa fick vara en del av min kaka
Paj och vaniljkräm i ett, perfekt när man ex. ska bjuda på kaka på jobbet. Eftersom man gör en kompott på rabarbern så funkar detta perfekt när man har rabarber i frysen