Halloj. Ja nu har vi varit och städat ur och fixat lokalen vi hyrde åt Elliot som han hade sin fest i. MAJJ GADD, man kan tro att de hade kalasat i lokalen i flera dygn
Så här gör du. 40 minuter. Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Platta ut dem. Salta och peppra lätt. Lägg en tesked färskost på varje filé och rulla ihop dem
Nu är det v44 och många barn är lediga från skolan, då är frågan vad skall man äta till lunch. Hade de små gullungarna hos oss igår och över natten, då testade jag en gratäng på korv och potatis med välkända kryddor som pizzakrydda
Salta och peppra och bryn fläskfilén runt om i smör i en het stekpanna. Häll på 1 ½. dl kallt vatten och låt fläskfilén bräsera under lock tills den nått 65 grader i innertemperatur
(obs färska lagerblad är mycket mildare). Om ni har torkade blad räcker det med tre. 1. Koka upp vattnet och lägg i salt, kryddorna och löken i klyftor
Bild lånad från år kväll svängde vi ihop denna supergoda marinad som är komponerad av Per Moberg. Vi har sedan låtit kycklingben ligga i denna läcka mix över natten och ikväll var det dags för tillagning