Ser mera invecklad ut en vad den egentligen är. Skålen är gjord på smördegsplattor. Och fyllningen kan kan bra göras i ordning i god tid och förvaras kylskåpskall
Vanliga franska maränger är lite av en akilleshäl för mig. Så fort jag försöker göra en mindre sats så misslyckas jag nästan alltid och smeten blir rinnig och helt omöjligt att spritsa fint
Svärmor och svärfar bjöd på middag under påsklovet. Det blev två olika fiskrätter. Den här har jag bloggat om förut, men blir så god att den är värd ett extranummer
Inspirationen kommer från Mattias Dahlgrens kokbok. 2dl neutral matolja. 2dl neutral matolja. En lyxig men lättgjord förrätt som är sprängfylld med umami och fantastisk god
Sommar och soliga dagar, fulla med njutning och återhämtning det är så jag hoppas att alla ni där ute har det nu under semestertider oavsett lång eller kort ledighet
Havreflarn är jättelätt att göra och dom är riktigt smarriga. ) De går även sätta ihop två och två och fylla med smörkräm, doppas i choklad eller vad man vill
Ljuvligt att toppa den med hackade nötter och om nu vill ha den matigare kan du servera vårrullar bredvid, jag har länkat till 2 goda vårrullerecept nedan