Fläskgryta4 portioner500 g grytbitar av fläskkött1 hackad gul lök1 tärnad röd paprika0,5 dl mango chutney2,5 dl creme fraiche1 dl vatten1 köttbuljongtärning1 msk soja1 tsk vitvinsvinäger0,5 tsk malen ingefäraSaltPepparGör så härBryn köttet och lökenBlanda de övriga ingredienserna i en grytaLägg över det stekta köttet och löken i grytanKoka upp och låt koka i 5 minuterSmaka av med salt och pepparTill serveringRisSallad 4 portioner
2 stora tomater. 1-2 vitlöksklyftor. 1-2 msk smör. Ca 2msk ketchup. 2 ½ dl gräddmjölk (50/50). Finhacka lök, vitlök och skär ner tomaterna i cm stora bitar, fräs allt i olivolja och smör strö över sockret och låt puttra ihop ca 5 minuter
Slå det över kasslern och in i 200 grader varm ugn i ca 25-30 minuter. 2 grönsaksbuljongtärningar. 125 g. 250 g. 2 dl crème fraiche. 2 tsk sambal oelek
2,5 - 5 dl matlagningsgrädde (smaksak hur "såsigt" man vill ha det). 2 dl gröna ärtor. 2016-04-03 @ 21. 2,5 - 5 dl matlagningsgrädde (smaksak hur "såsigt" man vill ha det). 2 dl gröna ärtor
2 msk smör. 2 vitlöksklyftor. Pensla med ägg och ställ in i ugnen på 200 grader i 30 minuter. Sätt ugnen på 200 grader. 2 msk smör. 2 vitlöksklyftor Salt
Ställ in i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter. Ställ köttet på plåten och sedan in i ugnen igen i ca 20 minuter. 200 grader i ca 15 minuter Ansa fläskytterfilén, skölj och torka av
Ingredienser till 20 stycken. 2 tsk. 200 gr. filmjölk (2 dl. Sätt ugnen på 200°C. Mjöla bakbordet och dela degen i 20 lika stora bitar. Grädda kubbarna mitt i ugnen i cirka 12-15 minuter tills de fått fin färg. 2 tsk hjorthornssalt. 200 gr filmjölk (2 dl
Grädda 200 grader varmluft i 7-8 minuter. 125 gr mandel. 1 1/2 dl socker som man kör några minuter i blender. 200 grader varmluft i. 125 gr mandel. 1 1/2 dl socker
2 msk mandelmjöl (jag tog kokos). 2 msk mandelmjöl (jag tog kokos). För ett tag sen fick jag upp i mitt flöde på insta ett spännande recept på chokladbollar med Ehrmann Protein Pudding, tror kontot heter healtyiishappy_