Fylld aubergine är vanligt förekommande kring Medelhavet, speciellt i Grekland. Man använder inkråmet från auberginen och blandar med fyllningen och gratinerar sedan med härlig mozzarella
Häromdagen bestämde jag mig för att göra en egen carbonara till middag här hemma så att vi skulle få äta en riktigt god carbonara och den blev lika god som vanligt
Gjorde en riktigt god pastagratäng i lördags. Här får ni receptet på den. Serveras med sallad till, gärna med citronolja, italiensk salladskrydda, fetaost och crema di balsamico
För ett par veckor sedan jobbade jag i Italien och fyllde på årets italiendos och hann med ett par middagar som bestod just av det där enkla, men så förbaskat goda
Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket. En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost
Blanda ströbröd och mjölk i en bunke. Finhacka vitlöken och finriv det yttersta skalet av citronen. Blanda samtliga ingredienser till kalvfrikadellerna