Ja, nu slumpade det sig så att det blev vegetariskt idag också. Kanske beror det på att jag är helt upp över öronen förälskad i alla vackra grönsaker just nu
Ibland händer det faktiskt att jag blir sugen på vegetariskt. Jag som är en riktig köttätare. men den här tiden på året när det finns mycket zucchini, aubergine, paprika och tomater så tänker jag att jag inte behöver äta kött vareviga vareviga dag
Denna härliga fredagskväll gick jag till min vanliga lilla Libaneshandel och köpte massor av härliga grönsaker och frukter (mest frukter för när det är sommar är det såå gott)
Vill egentligen bara visa hur enkelt man kan göra en mättande raw food vegan sallad, eller som jag kallar denna ”Raw Brunch”, utan att egentligen lägga någon tid alls om man bara har lite grunder i kylen
tomatbaserad chiliböngryta med blandade bönor och balsamvinäger. mums en måndag som denna. Tipsar om att starta veckan vegetariskt med denna härliga chiliböngryta
Rawfood soppaFöljer recepten i boken Rawfood med två detoxveckor av Ulrika Davidsson - det här är dag 1Efter ett lugnt spinningpass och en blåbärsrem vid tio, är jag riktigt hungrig nu
Ibland har vi lite extra roligt när vi sitter och författar våra inlägg, speciellt när stavningsprogrammet på blogspot går in och kommer med förslag till de ord som uppfattas som felstavade
Men som sagt, mina smaklökar kräver att regelbundet få uppleva exploderande och fireworking smaker så vad passar då inte bättre än Indiskt när man ska ha vegetariskt