Värm ugnen till 200 grader. Lägg tomater och paprikabitar med snittytan upp på en papprad plåt. Blanda olivolja, salt, peppar och socker och ringla blandningen över grönsakerna
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis Biffar 1 dl vatten 1/2 dl ströbröd ca 500 g älg- eller kronhjortsfärs 1 msk dijonsenap 1/2 tsk timjan 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 msk smör Sås 12 urkärnade katrinplommon 1 gul lök 1 rött äpple 1/2 ask färsk persilja (à 20 g) 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 köttbuljongtärning eller motsvarande mängd fond 65 g röd mangold Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Sedan serverade jag mina som sagt med turkisk yoghurt. Åh jissus detta receptet är barnsligt gott. Jag vet inte hur jag tänkte när jag bestämde mig för att göra det här receptet men det jag kan säga nu i efterhand är att det var SÅ GOTT