Sätt ugnen på 225 grader. Börja med fyllningen. Skala och hacka löken och vitlöken fint. Fräs löken mjuk i olja på svag värme tills den mjuknar och blir guldgul
Sparris med äggcreme kan lagas med såväl grön- som vit sparris och serveras med fördel som en förrätt, man kan addera lufttorkad skinka eller bresaola (lufttorkat nötkött) och parmesanchips om man så önskar
Tina smördegsplattorna och kavla ut dem något. Dela dem mitt itu och kavla ut dem till 4 kvadrater. Tärna skinkan och blanda den med ost, persilja och senap
Det börjar vankas dags för cykelfest i vår by. och jag har blivit tilldelad förrätt i år. Det är jag och en vännina som står som arrangörer och vi kan stolt berätta att iår är det 153 personer som ska vara med på vår Cykelfest
Ni som följer husmorsbloggen vet att min favoritfestmat är löjrom. Har du absolut panik inför nyårsfesten och vill servera något snitsigt och väldigt snabbt till champagnen