Jordärtskockssoppa med parmachipsSåhärgördu. Close. Braattvetanärduändrarantaletportioner. Dettareceptärgjortför4portionerwww.ica.se
Idag ser man panna cotta överallt. Det kan ju vem som helst få till. Tacka vet jag crème caramel, skulle jag välja en sista dessert innan jag lämnar jordelivet skulle det bli den, majestätisk med sitt gyllene täcke av karamelliserat socker.Användenrund2-litersformeller8portions- suffléformar. DAG1. Glasering. Kokasocker, citronsaft (10g) ochvattentillenguldgulkaramellsombörjarrykaliteMatHem
Hemlagad aioliAlltsåRIKTIGaioliärjuoslagbartgott. Ochdetärintespecielltsvårtattgöraheller. Basenärenmajonnäs, menINTEsåndärköpemajonnäs - dåkommeraiolinintebligodSaras delikatesser
Pommes duchesseSomsmåpotatismoln. Godaattserverasomtillbehörellerifiskgratäng. 750gpotatis, skalasochskäresismåbitar, kokasmjukaisaltatvattenMin stora feta matblogg
Smörstekt torskfilé med palsternackspuréIdagfickdetblistekttorskfilémedpalsternackspurétilllunchochtilldetvardetsmörstektbroccolisamtrödlöksomjagreduceratnedmedlitebalsamvinäger, hadekvarlitevitvinssåssengårdagenslunchsådenfickocksååkamed, fräschadeuppdenmedlitepersiljaYummifood
GuacamoleGuacamole. Detfinnssäkerttusensättattgöraguacamolepå, mensåhärgöriallafalljagochdetblirsåjäklasupergottSaras matdagar -
63-gradersägg med löjrom och gräddfilVärmångugnentill63°. Ångkokaäggeni1timmeochlåtdemsvalnanågot. SkalaäggenförsiktigtochstjälpsedanuppdemförsiktigtpåvarsintallrikRecept.se
Pocherade äggSåhärinförpåsksåkanmankanskepocheraliteägg. 5-minutersblirbästenligtmig. SåidaggjordejagbådeochförattvisaskillnadentillerMattalibanen
Bearnaisesås och lite växthusBloggenharaldrighaftettbearnaisesås-receptmendetblirdetändringpånu. Viäterinte ”bea” alltförofta, såsenärlitevälfetkanjagtycka, meniblandblirjagändåriktigtsugenpådenVego Inspira
PotatisbakelseSkalaochkokapotatisenmjukienkastrullmedlättsaltatvatten. HällavvattnetochmosapotatisenmedenpotatisstötMatklubben.nu