Vi köpte färsk fin torskfilé som smörstektes till sparris och hemmagjord Hollandaisesås. Vispa ihop äggulorna med vinäger och citron i en mindre rostfri kastrull
Smörstekttorskfilémed ärtröra. Mjölpanerad smörstekttorskfilé är också fint. Servera torskfiléernamed ärtröran, kokt potatis, körsbärstomater och citron
Hacka den gula löken och lägg den i kastrullen tillsammans med dragonen och buljongtärningarna. Krydda efter smak med örtkrydda, salt och peppar och koka upp
Ta en bit torskfilé, dela i bitar och slå in i serranoskinka. - Det här var gott, sa hon – tog en tugga och fortsatte med att berömma crème fraiche-såsen,
Smörstekt torskrygg med rödvinssmör och blomkålspure. Börja med att göra rödvinssmöret. Ansa blomkålshuvudet, dela huvudet i buketter i jämnstora bitar med händerna
TorskKrydda torsken med flingsalt och svartpeppar. Leila börjar med den skinnfria sidan. Servera fisken med brynt smör, färsk riven pepparrot och en citronhalva
Torskfilé, ugnsrostad blomkål toppad med riven parmesan och smörsås. På fisken hade vi en klick med blandning av philadelphia, pepparrotsost och persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.