Facebook. Igår hade vi ProjektKorv. Hade jag vetat hur tidskrävande detta va så hade jag nog inte gett mig in på detta, i alla fall inte när jag är själv
Egengjord korv. Späck, köttkvarn, korvhorn, fjälster, snöre, kladd och en gnutta desperation. MEN, fruktansvärtkul och ganska tillfredsställande att ha gjort sin egen korv
Här är receptet på det mormor och jag lagade igår, en riktigt god korv. Det var första gången jag gjorde egen korv och det var enklare än jag trodde, jag gillar att man vet precis vad som är i korven och att man kansmaksätta den helt efter egen fantasi
Att Håkan hade Mårtenssons korvfabrik igång igår är ingen hemlighet, det kunde ses både här och där. Man kan ju kansketycka att man borde få nog av att stoppa korvar när det görs på jobbet resten av veckan där i charktillverkningen på GeMa-livs, men så är alltså inte fallet
Igår kom jag på att jag måste göra hemmagjord korv och nu är jag inne i ett korvstim. Gårdagens Texas Hot Links blev sjukt goda och eftersom jag fick fjälster över bestämde jag mig för att göra mer korv idag
Det går hett till i vårt kök just nu, är det inte heta kladdkakor så är det heta salsor. ) Och vi ska inte vara mildare idag, nej då för nu är det dags för en spicy färskkorv att göra entré
Låt oss först börja med att gratta skånepågen Robin till vinsten i melodifestivalen. Fast finalen brukar vi faktiskt se, det är ju då det känns på riktigt