Botten på " tre lika delar". Botten på " tre lika delar". Jag tar fram tre lika stora glas. Jag använde 8 mindre ägg i det ena glaset, mätte upp lika mycket socker i det andra glaset (Lika högt som äggen ) och
Tårtbotten,. Det recept jag tycker funkar bäst är "lika delar". Tårtbotten "lika delar". Tårtbottnar kan man ju såklart göra på väldigt många olika sätt
Har ni hört talas om tårtbotten på "lika delar". Det här receptet på tårtbotten är utan tvekan det bästa jag har testat och jag gör det så fort jag ska baka en tårta
Innehållet är det samma som vanlig tårtbotten, bara ett betydligt enklare och roligare sätt att göra det på, du behöver ägg, socker, mjöl och bakpulver
Den bästa tårtbotten bakas enligt principen ”lika delar”. Det är också det bästa sättet för att på ett enkelt sätt anpassa storleken på tårtbotten till så många bitar man vill ha
Tårtbotten smular mindre när den skall delas om den har varit frusen innan. Gräddtiden beror på hur stor tårtbotten är, men viktigt är att inte öppna ugnen förrän efter tidigast 20 minuter för att inte kakan ska falla ihop
Förra veckan gjorde jag ju min första juliga tårta, ni vet den där tomten klättrar ner i skorstenen och den bestod bland annat utav pepparkakstårtbotten som jag tänkte dela med mig av ett busenkelt och bra recept som jag själv hittat på utifrån grunden lika delar (recept)
Har sett receptet "lika delar" på nästan alla bakbloggar som jag följer så det ville jag testa. Igår bakade jag mina egna tårtbottnar för första gången
En luftig och hög tårtbotten, helt perfekt. Chokladtårtbotten (anslag). Och det är mååååånga som lovordar "3 lika"-konceptet för tårtbotten (anslag) - och nu förstår jag varför
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.