Inspirationen till Hasslarödsbrödet kommer från ett filmjölksbröd på bikarbonat. Jag har lite svårt att förstå att så många tycker att bikarbonatsbröd är SÅ GODA eftersom jag tycker att bikarbonaten ger brödet en bismak
Jag hade däremot lite problem att få tag på rödbetor till detta brödbak, som tur var odlar mina svärföräldrar egna rödbetor och jag kund få några av dem
Igår bakade vi ett väldigt gott ljust bröd som vi tänker använda som rostbröd. Brödet blev dessutom väldigt snyggt och det var gott att äta bara som det var också
Dessa Naanbröd gjorde jag för ett tag sedan, så gott till Chicken Tikka Masala eller soppor. Bröd. Dessa Naanbröd gjorde jag för ett tag sedan, så gott till Chicken Tikka Masala eller soppor
Det är något alldeles speciellt med att baka eget bröd. Att knåda, tålmodigt vänta, lukta och till sist även få smaka på något som man lagt ner både kärlek och tid på gör det hela bra mycket roligare än att bara rycka med sig en påse bröd från hyllan i affären