Så, idag tänkte jag bjuda er på en liten laxrätt som är både god att äta och lätt att tillaga. Här har jag i alla fall kombinerat lax med apelsin och granatäpple, som sedan ackompanjeras av en sötsyrlig limesås
"Ännu mer lax. varmrökt lax och ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. Servera laxen tillsamans med de ugnsrostade grönsakerna, basilikasåsen och sallad
Här hemma äter vi ofta lax, det är både gott och nyttigt. Lägg laxbitarna i en smord ugnfast form. 4 st laxfiléer. Ingredienser för 4 personer 4 st laxfiléer
Lax var det här. Det blir så gott när man blandar potatisen såhär och bara lägger laxen ovanpå. En riktig storfavorit här hemma med krämig dillpotatis och massor av citronpeppar
Skär laxen i bitar och lägg i en ugnsform. Häll över laxen och strö över riven ost. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer
Vi får väl helt enkelt trösta oss med att äta något riktigt gott som till exempel en laxtallrik med en klassisk remouladsås, så fenomenalt gott och riktig sommarmat för mig
600 gram laxfilé, jämntjock bit (portionsfiléer går lika bra. Relaterat Ingredienser, ca 4 portioner 600 gram laxfilé, jämntjock bit (portionsfiléer går lika bra