Bryn kycklingen i smör i en stor stekpanna. Lägg på lock och låt kycklingen eftersteka i 20-25 min. Lägg över kycklingen utan sky i äppelsåsen och låt puttra ca 5 min. 1 kg kycklingdelar
Putsa kycklingen och lägg i en bunke. Lägg ner potatisen i kycklinggrytan. Bryn kycklingen runt om i en gryta i 2 msk olja. Låt sjuda ytterligare 10 min och kontrollera om kycklingen är genomkokt (köttsaften ska vara klar och inte rosa)
Stek kycklingfiléerna tills dom är helt genomstekta. 1 kg kycklingfiléer. 2 msk kycklingfond. Använd hälften av såsen och marinera kycklingen i minst 1 timma. 1 kg kycklingfiléer. 2 msk kycklingfond
Att äta salvia och fläsk är ju en riktig klassiker, men jag tycker det är gott till kyckling också. 4 Ingredienser 700 g kycklinginnerfilé 100 g smör 2 tsk rapsolja 15 salviablad 1 tsk torkad vitlök eller färsk 2 klyftor fint skivad salt, peppar parmesan Instruktioner Stek kycklingfiléerna i en stor panna på hög värme i smör och lite olja. 700 g kycklinginnerfilé
Salta och peppra kycklingen. 450 g kycklinglårfilé. 2 tsk kycklingfond. Häll över kycklingen och låt sjuda ca 10 min. 450 g kycklinglårfilé. 2 tsk kycklingfond
Vi hade jordnötssmör och kokosmjölk hemma - och mycket kycklingfilé. 3-4 portioner 300 g kycklingfilé 2-3 morötter 1 gul lök 1 burk kokosmjölk 2 dl grädde 3 - 4 msk jordnötssmör 1 - 2 tsk Chiligrillkrydda. 300 g kycklingfilé