15. 56 | juni 1, 2017 | Mellanmål. Hej på er. Jag sitter och jobbar med det sista inför morgondagens deadline (berättar mer inför lanseringen nästa vecka) och har tillbringat de senaste timmarna i bloggens arkiv för att leta bilder
Tsatsiki. Riv gurkan grovt och pressa den genom en sil så att det mesta av vätskan rinner av. Blanda sedan gurkan med yoghurten och smaka av med vitlök, salt och peppar
Jag brukar ofta crave. a grillad scampi som serveras på en restaurang i närheten av där jag bor. För att slippa behöva betala dyra pengar för att käka min favoriträtt på restaurang så har jag flera gånger försökt att återskapa den här mumsiga rätten
Stroganoff gjord på halloumi istället kött för kött. Grytan blir riktigt mustig och god. Testa även att göra en ljuvligt god carbonara med halloumi, recept hittar du HÄR
Nej vi luras inte, detta är faktiskt den absolut enklaste och mest lättlagade pastasåsen vi någonsin gjort, frågan är om det är möjligt att göra en enklare pastasås än denna
I den svenska matkulturen står sig konceptet kött-sås-potatis sig väldigt starkt. Som vegetarian har jag sen länge gett upp det sättet att tänka på – jag tycker att det är både enformigt och fantasilöst
På gårdagens Nobelmiddag hemma hos oss åt vi mört renkött, ostsås och en god vitkålsgratäng. Tänk att det nu är så naturligt för oss att undvika potatis så vi saknar det inte det minsta lilla