Ingredienser Portioner. 4 3 gula lökar 2 vitlöksklyftor ca 700 g nötbog 3 msk smör eller margarin salt och peppar 2 tsk paprikapulver 3 msk tomatpuré 1 msk dijonsenap 1 l vatten 1 köttbuljongtärning 2 dl crème fraiche Till servering ev potatispuré ev saltgurka Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Skala och hacka löken. Skala och tärna morot och rotselleri. Skiva purjolöken. Fräs lök, morot, selleri och purjolök i en gryta med matfett, ca 3 minuter
Hej på er. Nu ska ni få recept på världens godaste och superenkla pizzabullar (enligt mig) med hemmagjord deg dessutom och en god fyllning som man kan variera i mängder om man vill de
1 pkt. 400 gr fryst torkfilé msc märkt2 ägg2 msk. vattenca 1dl vetemjölca. 2dl. skorpmjölsalt och pepparolja och smör till stekningenSätt ugnen på 150 graderDet blir lättast om fisken är lite halvfrusen, skiva den rakt över i fiskpinnestorlek