Fläskfile

Fläskfile

  • 33 Recept
Marinerad fläskytterfilé helstekt på låg värme

Marinerad fläskytterfilé helstekt på låg värme

Ni har kanske märkt att jag har haft mycket att göra de senaste dagarna. Jag har inte hunnit vara in på bloggen en enda minut, men nu vänder det och det börjar lugna ner sig en aning
Lisas falska filé

Lisas falska filé

Blanda färs och aromat och rulla till en rulle som läggs i smörpapper. Lägg i frysen. Rullen skäres halvfrusen/frusen och stekes, läggs sedan i botten på en form
Falsk fläskfilé

Falsk fläskfilé

Falsk fläskfilé. 6 port. 750 g köttfärs. 1 msk oxfond. 2 tsk salt. 1 tsk lökpulver. ½ tsk vitlökspulver. 1 krm svartpeppar
Fläskfilé på bädd av potatisgratäng

Fläskfilé på bädd av potatisgratäng

Sätt ugnen på 200 grader. Skala potatis och lök. Skiva potatis och lök i matberedare eller med kniv. Varva potatis, lök och vitlök i en sor gratängform
Fläskfilégratäng med kantareller

Fläskfilégratäng med kantareller

Hejsan ljuvliga fredag och alla ni däruteKomponerade ihop ett recept på fläskytterfilé förra helgen. Det tipset delar jag gärna med mig av för det smakade ljuvligt gott
Fläskytterfilé i himmelsk grönpepparsås

Fläskytterfilé i himmelsk grönpepparsås

Här kommer en smarrig helgrätt. ) Helgen ligger ju runt hörnet. Jag har glömt att ge er receptet, detta åt vi en fredag för några veckor sedan – såååå gott
Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram fläskfilé(er) , färsk 2 dl crème fraiche 1 msk smör , till stekning 1,5 msk kantarellfond , Bong Touch of Taste Kantarellfond 50 gram konserverade kantareller , el
Fläskfilé med kantareller i sherrysås

Fläskfilé med kantareller i sherrysås

Framåt hösten brukar jag ofta laga fläskfilépannor med rustika smaker och gärna med nån sort svamp. Det här receptet blev extra gott så jag delar med mig så ni kan prova själva