Men då gör jag scones på morgonkvisten, väldigt fort gjort att blanda ihop degen/smeten och så gräddas dom medan jag sminkar mig och gör alla andra sysslor
Ta mindre mängd sambal om du tycker lagom är bäst. Rulla ihop ganska hårt - vira in i plast- eller aluminiumfolie och ställ åt sidan tills det är dags att grädda i ugnen - i kylen om du förbereder i god tid
Ställ dem i ugnen på 225 grader i ca 30-45 minuter, beroende på hur tjock filén är. Om ni inte vet vad ni ska äta till helgen så kan jag rekommendera denna smarriga rätt som jag hittade på nätet för länge sedan
Enligt originalreceptet ska knäcket stå inne i ugnen 45 minuter i 150 grader men jag tog ut mina tidigare för att de inte skulle bli brända. Låt smeten svälla i ca 10 minuter. Grädda i 20 minuter i 150 grader, ta sedan ut och skär i bitar. Ställ in igen ytterligare 10-20 minuter tills knäcket börjar få lite färg. Receptet hämtat från Birgitta Höglund's mat 45 minuter. 20 minuter
Äggmuffins8 st8 ägg, valfritt antal gulor (jag använde 2 gulor och 6 vitor)Valfria grönsaker, finhackade (jag använde champinjoner, bladspenat och zucchini)Salt & pepparFärska kryddorMin kryddodling på balkongen1. Grädda i ugnen i 20-30 minuter
Känns lite hopplöst att inte kunna träna som jag vill men idag är det dags att skicka en uppdatering till min coach Shelby Starnes för att se hur formen ser ut och om vi ska göra några förändringar i det nuvarande upplägget
Mixa ett par minuter tills du får en helt slät och krämig mjölk. Häll upp i en skål eller en burk och låt stå i minst 30 minuter i kylskåp tills chiafröna har bildat en pudding av vaniljmjölken