1. Hacka vitlöken fint, strimla köttet och skiva champinjonerna. Fräs vitlöken gyllenbrun i smöret. 2. Lägg sedan ner kött och svamp och låt det fräsa någon minut
Jag älskar Birgittas recept och här är något som jag verkligen kommer göra många gånger. Det här är ett LCHF-recept som räcker till fyra ganska stora portioner eller upp till tio mindre portioner
. Torsk är en av de godaste fiskarna, ugnsstekt lagom så den bara faller isär mmmhh. Här gratinerad med vitlökssmör, ost och soltorkade tomater, toppat med baconströssel, kan inte bli bättre
Vit kladdkaka med röda vinbär. Det växer otroligt mycket vinbär på buskarna i år. Själv är jag väldigt dålig på att ta hand om bären men i helgen bakade jag en kaka till efterrätt fylld med röda vinbär
Den här himmelska jordgubbstårtan gjorde alla till midsommar (kändes det som), Facebook och bloggar svämmade över av detta recept som kommer från Fridas bakblogg
Receptet ger 6 portioner (förrätt). En fräsch förrätt som passar bra innan en tyngre varmrätt. Välj färsk frukt, eller “fuska” genom att köpa fryst, färdigtärnad i butiken