Tilltugg

Tilltugg

  • 16 Recept
Krustader med västerbottensost

Krustader med västerbottensost

Krustader kan kännas lite tillbaka till dåtiden men dessa känns långt ifrån 70-talet (eller när dom nu var som mest populära) som det bara kan komma
Barnens bästa pizzabullar

Barnens bästa pizzabullar

Ingredienser 10 dl vetemjöl 3 tsk bakpulver 1 tsk salt 125 gram smör , mjukt 4 dl mjölk Fyllning 1,5 dl ketchup 2 dl ost , riven 2 dl skinka , strimlad 1 odefinierad oregano Köp receptet
Bruschetta med pesto

Bruschetta med pesto

Goda och krispiga brödskivor med pesto och en fräsch tomatsallad. Läckra att servera som förrätt eller som tillbehör vid maten
Currysill med ägghalvor

Currysill med ägghalvor

Häll av lagen från sillen och låt den rinna av. Marinad. Blanda crème fraiche, majonnäs, vatten, curry, honung, salt, peppar, tunt skivad purjolök och gräslök i en skål
Fyllda ägghalvor med soltorkad tomatcrème

Fyllda ägghalvor med soltorkad tomatcrème

Till påskbuffén insåg jag att vi naturligtvis skulle ha ägg med. Men vilken typ. Sonen är inte så förtjust i de flesta fyllningar jag brukar göra så jag ”kokade” helt enkelt ihop nåt nytt som jag trodde att han skulle tycka om…
Djävulsägg

Djävulsägg

Gör så här Skala och halvera äggen. Gröp försiktigt ur gulorna i en skål. Mosa ihop med färskost, paprikapulver, tabasco, senap och salt
Tunnbrödssnittar med kräftost

Tunnbrödssnittar med kräftost

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 250 gram kräftstjärtar 200 gram philadelphiaost , naturell 1 dl färsk dill , hackad 0,75 dl färsk gräslök , hackad 1 st salt 4 st mjukt tunnbröd , små runda 0 st peppar Köp receptet