Varför gör jag inte den här klassiska franska grönsaksröran oftare. Väldigt enkelt, gott och nyttigt. Dessutom passar den som tillbehör till det mesta, bland annat till födelsedagsmiddagen i lördags då vi åt halloumi- och basilikapanerad kycklingfilé och potatistårta med västerbottenost
God förmiddag alla fina bloggläsare, hoppas ni fått riktigt med skönhetssömn inatt. Idag strålar solen utanför fönstret och jag tänkte baka, känns som jag bakar väldigt mycket sen jag fick min köksassistent av pappa i Julklapp
God dag. Här kommer dagens soppa och dagens bak. Tjipp. Linsgryta, 6 port. 4 dl röda linser. 4 vitlöksklyftor. chili – här var det GUAJILLO, där frön och inneväggar inte fick vara med för en mildare smak
1. Tillbehör. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg bakplåtspapper på en ugnsplåt och lägg på baconskivorna. Stek baconskivorna i ugnen ca 10-15 min eller tills de blir gyllene och krispiga
Att äta mer grönt ligger helt klart i tiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
På trettondagsafton bjöd vi på denna läckra soppa som förrätt. Att ugnsrosta grönsaker och rotfrukter ger en fin smak, och bidrar i synnerhet till att just denna soppa blev så lyckad