Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
Ta upp degen på bakbordetoch dela den i 8 bitar • Forma till runda bullar ochkavla ut dem till runda kakor, cirka 15 cm i diameter • Naggadem väl • Låt kakorna jäsa övertäckta på plåtar klädda medbakplåtspapper i cirka 30 minuter • Värm ugnen till 225° ochgrädda bröden i mitten av ugnen i 12–15 minuter • Låt svalnapå galler under duk
Ett utsökt rågbröd med russin, i praktiskt "portionsformat". Perfekt mellanmålsbröd tillsammans med ett matigt pålägg, eller som brytbröd till kvällen med en skål filmjölk
Häll på resten av degspadet och tillsätt salt och brödsirap. När du använder varmluftsfunktion så kan du grädda bröden i flera våningar i ugnen samtidigt (som på bilden)
Igår bakade vi ett väldigt gott ljust bröd som vi tänker använda som rostbröd. Brödet blev dessutom väldigt snyggt och det var gott att äta bara som det var också
Enkla frukostbullar. 25 Februari 2016 /. 07. 00 /. livet,. recept. /. enklafrukostbullar. Permalink /. 3. Dessa super goda frukostbullar måste jag tipsa om en gång till
Det luktar nygräddat bröd i hela huset. Efter att ha bakat de här supergoda glutenfria tunnbröden för några dagar sedan kunde jag inte låta bli att göra en ny omgång såfort de tog slut