Skölj och skiva purjolöken. Bryn renskav i smör 2-3 min och blanda ner purjolök mot slutet. Häll på grädde, messmör, fond och kaffe och låt koka ihop i några minuter
Häll socker och kakao i en skål eller bringare. Tillsätt kaffet och rör om så att sockret smälter. Tillsätt den varma mjölken och smaka av med vanillinsocker
Mustiga grytor är väl verkligen något som hör hösten till, det kan vi väl vara överens om. För det är något visst ändå, det där med årstiderna och de olika maträtterna som vi förknippar med dom
Detta blir som en ratatoille med zucchini, tomat, lök, kronärtskocka och sparris. Tillsammans med vitlök, olivolja, pressad citron och vinäger ugnsrostad de samtidig som de saftar till sig rejält
Från Mina Bästa Recept 4 portioner. KORVPANNA. Korv är bra mat och går att variera på många sätt. Här är en läcker korvpanna som blir en hel middag - och den är mycket lätt att laga