Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Låt det koka ihop ett tag medan kycklingen steks. Lägg kycklingen i en ugnsform, häll över såsen och bred ut den lite fint över
Kycklinggratäng är perfekt att göra när man inte har planerat nån annan middag. Den här gratängen innehåller inga konstigheter utan ingredienser man oftast har hemma och ändå blev det supergott
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Créme fraiche, grädde, ost, chilisås, paprika, pressad vitlök och kycklingfond och krydda med salt, peppar och chilikryddan
TO DIE FOR pastagratäng med kyckling och curry. Du kan dubbla mängden på alla ingredienser om du vill laga en stor sats för många, recept på precis likadan gratäng tillagad i långpanna hittar du HÄR
CategoriesGratäng, Kyckling. Krydda kycklingfiléerna med peppar och bryn dem i stekpanna. 4 kycklingfiléer1 krm svartpeppar150 g rökt skinka3 dl creme fraiche2 tsk fransk senap2 dl riven lagrad ost½ dl finhackat kryddgrönt t ex Persilj Timjan, Basilika eller Oregano. Tagscrème fraiche, kycklingfiléer, rökt skinka, svartpeppar 40 e m. 4 kycklingfiléer
Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form
Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan