Makrill med sötsur sås Makrill är så gott. Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrillsaltströbrödSås. 1 msk smör2 - 4 msk hackad dill1 msk sockerca 1,5 tsk ättika (24%)ca 1 dl gräddeca 1 dl mjölksaltSalta makrillfiléerna och vänd dem i ströbröd Mina bästa recept och några till
Gryta på märgpipa med prosciutto och vin samt en palsternacksstomp Lova mig att ni testar detta, GODE GUD vilka smaker…. Passa på att använd er av höstskörden och gör då gärna palsternacksstompen ankanplankan
Grillad högrev med karamelliserad lök, skysås och selleripurée Jag kallar det här för europeisk fusion-food, Toskansk Bistecca alla Fiorentina möter Fransk bistro med hederliga svenska råvaror (förutom det amerikanska högrevet som jag valt då det har bättre fettstruktur för att grillas än svensk biff) The Cheap Gourmand