Kakor i långpanna är perfekta när man får många gäster eller ska ha en större fest. Istället för att göra samma bakverk om och om igen så har du tillräckligt med bitar redo efter en gräddning
Detta recept ger de i mitt tycke allra godaste och saftigaste vaniljbullarna. Tricket är att använda rikligt med fyllning, alltid använda äkta smör, bearbeta degen ordentligt och inte använda för mycketmjöl – degen ska fortfarande vara något kladdig innan jäsning
Johannes WätterbäckEn snabblagad pastasås som hela familjen gillar. Det är inte helt lätt att laga milda och snabblagade ljusa pasta såser utan crème fraiche när man är vegetarian men här är ett exempel
Smulpaj. Vad blir det ommankombinerar ihop dessa till en enda kaka. Smulpajskladdkaka förstås. Och så lite vaniljkräm i kladdkakan, extra allt skare va
Denna underbart goda choklad och cheesacaketårta bakade jag till min födelsedag. Eftersom jag är barnsligt förtjust i både kladdiga chokladkakor och cheesecake, så blev jag väldigt glad när jag hittade en kombination av dessa båda grymt goda kakor i boken 'Hummingbird bakery cookbook'
Klicka i degen, i en smord och bröad form, rymd ca 1,5 liter. Grädda i nedre delen av ugnen ca 1 tim. 1 msk bikarbonat. 2 msk ljus sirap. 5 dl mild yoghurt