Vi har haft sommar i flera veckor nu och det är helt härligt. Inte alla vill stå inne i köket och envisas med kompliceradekakor eller vänta på att bullar ska jäsa, men många vill ändå ha en kaka till kaffet, då är rulltårta lösningen
Dom här kroppkakorna var våran middag i går,jag hade aldrig prövat att göra domglutenfrianågon gång, men resultatet blev jätte bra, ominte bättre än med vanligt mjöl, så alla nikroppkaksälskare testa dessaDETTA BEHÖVER DU
Behövde inte göra omnågot i receptet, då de redan var glutenfria. Medans jag knåpar på mitt såhärgårdetmedhälsan-inlägg så får ni hålla tillgodo med lite goda recept
Förra veckan gjordehonglutenfria palt och överraskade mig med en nostalgitripp i smakväg. När jag var liten och var uppe i Grundfors (Lappland) och hälsade på mormorochmorfar bjöd alltid mormor på världens största- ochgodaste paltar till lunch
Vispa äggulorna med resterande socker tills det blir vitt och pösigt. Blanda alla tre smetarna ochmariannekrossen med varanda försiktigt med en slickepott
Ställ ut knäckformarna på en bricka och strö i hackad mandel i ungefär hälften av formarna, alternativt att du har i mandelhacket i den färdiga knäcksmeten
Jag gjorde mitt första (och säkert enda) julgodis igår. Det blev en nyttigare variant av Bountyeftersom jag inte kunde gå loss på grädde ochmjölkchokladhoppade jag även vitt socker
Använder man helt naturligt glutenfri mix, kan man ta en mindre mängd, annars blir de torra. Detta receptet la jag in på allergimat för ungefär ett år sedan omnågon känner igen det
Alla recept är gluten- och mejerifria. Det här brödet är så gott. Här är recept på Glutenfriafrallor. Gå in på hennes bloggochbotanisera bland många goda recept