Det var en kycklinggryta med bacon och champinjoner. Kyckling och bacon är smaker som jag alltid har tyckt om och som jag tycker passar väldigt bra ihop
Dela kycklingfiléerna i bitar, så du får lite tunnare filéer. 4 st kycklingfilér Salt & peppar kryddor. Häll såsen över kycklingen och sänk värmen och låt allt småputtra ca 15 min. (Lånad bild) 4 st kycklingfilér Salt & peppar kryddor
eller tills kycklingen är klar. Skär ett snitt i varje kycklingfilé och fyll den med 1-2 skivor mozzarella, soltorkade tomater och basilika. 4 kycklingbröstfiléer
Fick en vansinningt god kycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där. Skär mozzarellan i lika många skivor som du har kycklinglårfiléer
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp