4 600 g kycklinglårfilé 3 gula lökar 3 vitlöksklyftor 3 gröna chili 3 msk olja 2 tsk curry 1/2 tsk mald koriander 1/2 krm mald kardemumma 2 msk tomatpuré 4 msk färskriven ingefära 4 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 dl matyoghurt salt och peppar Till servering basmatiris naanbröd sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Bryn kycklingen runt om i olivolja så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
1st hel kyckling delad i 6 bitar. Lägg i kycklingbitarna och bryn runt omkring, slå på yougurtsåsen och låt puttra under lock i 10 minuter, rör om då och då, ta av locket och låt puttra i ytteligare 10 minuter tills vätskan från yougurten har reducerats. 1st hel kyckling delad i 6 bitar 4msk rapsolja
Kycklingfilé som jag gör ett litet snitt i. Vänd på dem och peta i ädelost i hålet och låt sedan kycklingen puttra på i pannan med 5 dl matgrädde och lite salt och peppar