Ärligt talat så känner man faktiskt inte de är bakade på bakpulver heller. Så alltså jag har inte testbakat en massa här, men det blev faktiskt väldigt bra så om du testar får du gärna berätta hur det gick
Jag har sett många olika varianter på knäckebröd som är LCHFvänligt. Men nu har jag hittat ett sådant recept som jag tycker är mer åt det striktare LCHF, dvs utan så många onödiga kollisar
Även om jag inte är någon hängiven eller trogen LCHF-anhängare (äter både potatis och massor med rotfrukter, bär och frukt som jag personligen tror att de flesta av oss mår bra av), så exprimenterar jag emellanåt med att försöka hitta på bra och nyttiga matbröd med så lite kolhydrater i som möjligt
När man som vi har plockat sisådär åtta kilo havtorn på självplocken nästgårds så kan man ju faktiskt unna sig att ta ut svängarna lite och pytsa i några av bären i ett frukostbröd, tycker ni inte
Första plåten jag bakade brände jag delar av men andra plåten blev jättebra. Det här fröknäcket kan jag äta som godis, för det är helt enkelt så otroligt gott
Idag åker jag på semester i en vecka och ska passa på att koppla av ordentligt så därför kommer det inte bli något bloggande innan jag är tillbaka igen
Det här brödet är så gott. Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen. Gå in på hennes blogg och botanisera bland många goda recept
Eftersom två av vännerna äter enligt LCHF så försökte jag för ett tag sedan mig på att för första gången baka med sukrin, och det blev jättegoda blåbärsmuffins