Hacka gräslöken grovt och mixa med hälften av gräddfilen till en grön sås. Mixa inte för slätt utan låt det hellre finnas några småbitar av gräslöken kvar
Som vi skrev redan i torsdagens inlägg så är det en hel del fisk som hamnar i våra magar, och tänk att det åter igen i dag serveras fisk här på bloggen
Snart är det helg. Det tror jag inte att nån har missat, eller. Kommer ni äta lite godare mat när det är helg eller kör ni på med "vanlig" mat vardag som helg
Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den
Hoppas ni hade en fin och mysig första advent. Vädret kunde väl ha varit mer juligt att önska men samtidigt var det riktigt mysigt här inne i stugvärmen med tända ljus, varm glögg och adventspyssel när blåsten tog i och regnet slog mot fönsterna