Jag minskade mängden socker och hade vanlig mjölk istället för buttermilk, blev hur bra som helst. Fluffiga amerikanska pannkakor som smakar himmelskt gott
Vi hoppas på ett bra år, det får gärna bli bättre än förra (även om det inte på något vis var dåligt) att vi och våra nära och kära ska få ha hälsan i behåll, att fru Ms ryggproblem inte ska bli värre - gärna bättre däremot - och att vi ska fortsätta ta tillvara på varje minut som livet ger och att njuta så mycket det bara går
Den innehöll matjessill, men i mitt recept har jag ansjovis. Kör kavringen i en matberedare. 4 dl cream fraich 2 dl turkisk yoghurt (10%) 2 msk finhackad dill 2 msk hackad gräslök 1 finhackad rödlök 10 kokta skivade potatisar (kalla, 3 mm tjocka) 10 ansjovisfiléer eller 1 burk matjessill (125 g avrunnen) 3 gelantinblad salt och peppar. Häll ner blandningen i springformen och låt det stå kallt i minst 6 timmar. 4 dl cream fraich 2 dl turkisk yoghurt (10%) 2 msk finhackad dill 2 msk hackad gräslök 1 finhackad rödlök 10 kokta skivade potatisar (kalla, 3 mm tjocka) 10 ansjovisfiléer eller 1 burk matjessill (125 g avrunnen) 3 gelantinblad salt och peppar
250 söta körsbärstomater. 3 msk mini fraîche eller lätt turkisk yoghurt. Ställ in i ugnen i ca 20 minuter. 250 söta körsbärstomater. 3 msk mini fraîche eller lätt turkisk yoghurt
Lägg i mitten på en bit aluminiumfolie. Baka av i ugnen på 200 grader I ca 20 minuter. Nu vet jag inte hur detta ser ut på bild egentligen men det var enkelt och himla gott
Skär gurkan och tomaterna i bitar. Glöm inte att matsortera kärnhus från paprikan till återvinning för mer hållbar matlagning och njut av din pastasallad