Hej. Jag har skrivit flera tidigare recept på veganska revbenspjäll här på bloggen, men de har alla utgått ifrån att du använder ett eller annat specifikt vegosubstitut för att få till den där köttiga känslan
Brysselkål. hiss el diss. 6 december 2015, 21. 58. Brysselkål ger mig egentligen flashbacks från min brittiska svärmors middagar m div sönderkokts grönsaker som tillbehör
Varför inte tillaga brysselkål i ugn och piffa till den med lite rostade frön…. En enkel sidorätt på en buffé som lätt kan förberedas i en skål ett dygn i förväg så att kålen marineras och tar mera smak
Jag har ett gott recept till julbordet. Eftersom tiden går i en ryslande fart och vi närmar oss mot julafton kommer jag låta denna veckan enbart publicera recept som ni förhoppningsvis kan känna er inspirerade av att göra med en gång
Du behöver. 1 blomkålshuvud. 3 st ägg. 50 g riven ost. 2 msk fiberhusk. 1 msk oregano. 1 msk basilika. Gör såhär. Ovan ser ni recept på själva pizzadegen
Jag brukar säga att en god sås sätter tonen för en hel middag (som skorna till en outfit om man är modebloggare istället för matbloggare), men faktum är att en god, välgjord sallad gör detsamma
Foto. Theres Lundén. Den här salladen är verkligen ett gott tillbehör till i princip vad som helst. Kocken Helena Björkrot brukar göra denna och nu görs den även hemma hos oss
Rester är en sådan sak som jag föreställer mig väldigt få personer blir exalterade över. Och det är kanske inte så konstigt för jag tror att mångas relation till rester är att värma upp gårdagens middag i micron, vilket i 99 procent av fallen slutar med torr pasta och brända kanter på köttbiten