Vi fortsätter att äta och njuta av grönkål. Nu var det dags att göra grönkålschips. Så gott att äta som snacks till ett glas bubbel eller att strö över en sallad för lite crunch
Förra helgen åt jag så himla god sallad tillsammans med min kompis Ann-Sofie. Hon hade hittat nåt recept hon ville prova och hade handlat ingredienserna, sen gjorde vi och åt den hos mig
Vi får se hur ofta jag hinner/orkar med att uppdatera bloggen denna vecka. Nu har nationella proven dragit igång nämligen så fokus kommer att ligga på rättning och bedömning av dessa
Gör så här. Lägg ut chipsen på en skärbräda eller på ett fat. Skala och finhacka rödlök. Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor
Nu äntligen har jag köpt den. Kycklingfärsen. Har faktiskt aldig provat den förrut - har du. Krydda upp den ordentligt och så på grillen - så härligt saftigt god biff
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 19 port 20 port 21 port 22 port 23 port 24 port 25 port 26 port 27 port 28 port 29 port 30 port 4 st Ägg 1 dl Strösocker 6 dl Vetemjöl 125 g smör 2 tsk Bakpulver 3 1/2 dl vatten Till servering Vispad grädde sylt