Pastasalladen är ett bra inslag på buffébordet då du bjudit hem många gäster på grillfest. Den här pastasalladen passar till både fågel och kött och kan bra förberedas dagen innan
Nu på sommaren är det smidigt att använda kräftstjärtar och räkor till olika recept tycker jag. Det är ju redan klart att äta och blir gott att blanda ihop med en krämig sås och lite pasta
Dagens hittepåmat. 3 portioner 1 paket bacon 1 gul lök broccoli, hm ca 200 g kanske. En bunt frysta eller en hel färsk 2,5 dl matlagningsgrädde 1 dl parmesanost salt peppar en näve bladspenat Dela baconet i bitar och grovhacka löken
Blanda pastasåsen med ca 3 portioner kokt spaghetti ( Receptet ger 3-4 port ). På bilden ser ni en enkel pasta med räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar
Så här gör du. 15 minuter. Stek de färska kantarellerna i lite smör så att vätskan i svamparna reduceras (eller om du har frysta - tina dem i rumstemperatur
Skär baconen i mindre bitar, stek på dem. Strimla purjon och ha ner i en gryta tillsammans med crème fraiche, sweet chilisås, grädde och champinjoner med spadet