Vi sitter i bilen hela familjen, lyssnar på Barbapappa och kör över ett höstvackert Slätta. Nu mot Timmersdala genom stubbåker, gölliga torp och träd som börjar skifta färg
Fredagsfeeling har vi här och som om det inte räcker med det så har vi höstfeeling XXL. Det kan ju ha något att göra med att de senaste dagarna enbart bjudit på ösregn och höststormar, men så idag när solen bröt genom och hedrade oss med sin närvaro några korta stunder blev plötsligt alla vackra färger väldigt tydliga
Här kommer receptet på Morbergs sommar cocktail. Han har tillsammans med en av de duktigaste barkilllarna I Stockholm (Tony Yilmaz på Tiki Room) tog fram en god sommardrink som jag skulle kunna servera mina gäster under midsommar
Gör sirapen först, den kan du sedan förvara i kylen några veckor om inte allt blir uppdrucket och du kan även använda som saft (om du inte vill testa att blanda andra drinkar med den)
Den här har jag bloggat om för länge sedan men är väl värd att upprepas. 1 citron1/2 liter jordgubbar1 ask physalis1 dl konc flädersaft1 liter äppelciderismynta och citronmelissLägg frukt och bär i skivor i tillbringaren
Drinkar 4 cl S. Peachy drink. Här kommer ett recept på en svalkande sommardrink. Ingredienser. 4 cl Små sure persika2 cl Absolut vanillaApelsinjuicePressad citronGrenadineIsPersikogodisar för garnityrGör så här