Medan potatisen var i ugnen stekte jag sparrisknytena, kokade brysselkålen och stekte köttet. Lägg över stubbarna i en liten ugnsform och häll på buljongblandningen, (vatten/köttbuljong/fond) så vätskan täcker upp till hälften av potatisen
Strimla köttet och löken och bryn i smör. När köttet har fått färg hälls vinet i. Ikväll hade jag bokat in mig på danspass, men jag kan villigt erkänna att jag inte var sugen på att lämna huset i det ruskväder som vi har idag
Tänk på att all sya, kalvfond och köttbuljong ska inte hällas i direkt. 2 fläskfiléer 1 msk rosmarin (torkad)sal & peppar 1,5 dl crème fraîche 3 dl vispgrädde 3 tsk soya 2 msk kalvfond 2 msk balsamicovinäger 2 dl vatten 1 köttbuljong Salta och peppara. 1 köttbuljong Sal
Det här var en riktig höjdare. Snabb att göra och extra god med "brödströsslet" barnen älskade det. Absolut en ny favorit och enkelt för de som inte gillar spenat att peta bort den
Skär sedan köttet i tunna skivor. Krydda köttet med salt och peppar och låt det ligga i rumstemperatur cirka 20 minuter. 1Pensla köttet med glazen och bryn det på grillen på båda sidor. 1Grilla köttet under lock, när köttermometern visar cirka 60 grader är köttet rödrosa inuti. Pensla köttet med glaze 2–3 gånger på slutet. 1Ta upp köttet på en skärbräda, pensla det med mer glaze och låt vila i cirka 20 minuter