Gör fördjupningar i brödet med ett finger. till bröd och utbakning. Lägg den på en plåt med bakplåtspapper och forma till ett stort platt bröd ca 20x30 cm. Ringla 2 msk olja över brödet och strö på flingsalt. Grädda brödet i mitten av ugnen ca 30 min
Jag har aldrig knådat deg så frenetiskt som när jag bakade detta bröd, jag trodde aldrig att den soppa som jag fick ut av receptet skulle bli mer än just en pöl med deg på köksbordet
Bröd. Hårda, mjuka, runda, avlånga, grova eller inte, ja bröd är gudomligt i alla dess former. Kort sagt så är variationen och möjligheterna oändliga och för att inte glömma att det faktiskt är förbannat roligt att baka bröd
Det enda jag ändrar är att jag steker löken mjuk innan jag toppar brödet med den, på så vis undviker jag att den bränns, och så blir den mjuk och söt i stället
Ett uppskattat festbröd som tillsammans med lite kallskuret blir en hel liten italiensk måltid. Lägg över bröden på smorda ugnsplåtar och snitta sedan på tvären, drag ut degen lite lätt så det bildas hålrum
Ett bröd med mycket smak, gott med bara lite smör. Låt bröden svalna på galler under bakduk. Nagga bröden och grädda dem i nedre delen av ugnen ca 30 minuter
Har aldrig gjort knäckebröd förut, så det var kul att testa. Ett recept från en kollega. Och det var mycket lättare att göra än vad jag trodde att det skulle vara
Från början var det här mitt egenkomponerade recept på underbara frallor, och nu har jag helt enkelt transformerat det till ett underbart långpannebröd
Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”. Detta kan vara en gammal goding eller ett nytt experiment, men ett gott bröd som jag tror kommer gå hem hos er alla
Till brödformarna. Flytande margaring + ströbröd. Ställ in bröden långt ner i ugnen, spraya med vatten rätt in i ugnen så blir bröden knapriga och fina