Försvinnande goda muffins. Använd med fördel en muffinsplåt. Antingen penslar du med olja först eller så trycker du ner en muffinsform elelr bullform i papper
Låt muffinsarna svalna lite i formen innan du stjälper upp dem så går de inte sönder. 1 Ställ ut muffinsformar på en plåt eller i en muffinsform och fyll dem nästan ända upp med smet
Idag bakade vi de goda kanelbullemuffinsen i butiken igen. Idag testade vi en ny variant på de här muffinsen (det är ett jättebra grundrecept som kan varieras hur många gånger som helst, endast fantasin sätter gränser)
Med ett bra grundrecept på muffins går de att variera helt efter fantasi och säsong. Placera muffinsformar i muffinsplåt och fördlea smeten till hälften i varje form
De här båda recepten på muffins använder jag mej ofta av när jag ska baka muffins/cupcakes som en bra grund och varierar sedan smaksättningen efter smak och behov
3 dl vetemjöl. 11,5 dl kokosflingor. 12 tsk bakpulver. 1150 g mjukt smör. 12 dl socker. 12 ägg. 11 dl mjölkTa ut smör och låt det bli rumsvarmt eller mjuka upp det i mikron i en bunke
Saffransmums. Nu blir det saffransmums. Eller saffransrutor om man hellre vill. Vi pratar alltså om kärleksmums med saffranssmak istället för choklad och vad kan vara bättre än det
Farsdagen startade med kaffe och muffins på sängen. Klicka ut smeten i små muffinsformar. Vill du, toppa muffinsen med lite riven kokos innan du gräddar dem