2 gelatinblad. 12 dl blåbär. 11 msk pressad citron. 13 dl grädde. 1blåbär till garneringenBlötlägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten i fem minuter
Pannacottan. lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Dela vaniljstången på längden. Häll grädde, socker och vaniljstångshalvorna i en kastrull och låt sjuda under omrörning i ca 5 min
22 Jan. 18. 20. Dessert. 0kommentarer. I fredags hade vi middags gäster och då bjöd jag på denna dessert. Det är en vitchokladpannacotta och en pannacotta med lime och mynta
Ingredienser Portioner. 6 100 g skumtomtar 5 dl vispgrädde Till garnering skumtomtar vispad grädde färska hallon Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Blanda socker, smör, vetemjöl och mjölk, kokas upp under omrörning. Skålla o flaga sötmandeln. Om man använder färska päron förväll dem i så fall i socker
Saffranspannacotta med björnbärsspegel. 4 port. 5 dl grädde. ½ dl socker. 1 pkt saffran. 2 st gelatinblad. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i cirka 5 minuter