400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). Färsk ruccola 4 portioner 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak)
Servera med ett glas rött vin och njut av att det är fredag. Den här pastarätten är supergod och går snabbt att tillaga och den går garanterat hem hos alla barn ☺
Tänkte dela med mig det godaste jag ätit på länge och som var väldigt uppskaddad här hemma. Skär upp fläskfilén i tunna skivor och hetta upp en stekpanna med smör
Kyckling med nudlar i stark sås är bland det godaste som finns och blir så mycket smakrikare än på restaurang när man kan välja själv vad man vill ha i och inte
Skär köttet i skivor. Skala ingefäran. Skär långa strimlor av halva biten och finhacka resten. Stek strimlorna i smör-&rapsolja i en stekpanna, ta upp dem och låt rinna av
Krämig tacopaj med massa god fyllning precis som det ska vara när det är helg. Tänkte att vi från och med nu alltid ska äta något gott på de fredagar då jag har dem
Vispa creme fraichen med philadelfiaosten. Servera med grönsaker och tacobröd 1 burk creme fraiche. Stek köttfärsen, krydda enligt anvisningarna på tacokrydd påsen