Maria Pannula
Maria Pannula
Åhh så gott det är med välagad mat :)
Till festliga tillfällen!

Till festliga tillfällen!

Räkcocktail klassisk

Räkcocktail är en gammal klassiker som har kommit tillbaka i olika tappningar. Lätt att göra till många gäster och ser väldigt trevligt ut när den läggs upp i martiniglas, vida champagneglas eller couper
Lyxig plockmat

Lyxig plockmat

I fredags lyxade vi till det ordentligt.  Mixa till en jämn smet.  Varva dessa i en form tillsammans med oliverna och ringa olivoljan över
Bakpotatis och massor av tips på röror!

Bakpotatis och massor av tips på röror!

Hoppas vi kan hitta på något tillsammans med moster Sanna så vi får tankarna på annat håll. Det är ju en billig liten knöl som är så vansinnigt enkel att variera med tillbehör och röror
Ostbricka och vitt portvin

Ostbricka och vitt portvin

Till dessert serverade Kajsa goda ostar, kex och ett supernajs vitt portvin. Serveras med is och tonic som aperitif, eller kyld till patéer och kallskuret
Mellans kalla buffé

Mellans kalla buffé

Sätt in formen mitt i ugnen, 25-30 minuter eller tills köttets innertemperatur är 70°. 1 gurka till gurkspiraler
Kallmarinerad fläskfilé med mango chutney

Kallmarinerad fläskfilé med mango chutney

Stek köttet till fin stekyta runt om i smör och låt sedan tillagastill en innertemperatur på 67° mitt i ugnen. 2 Blanda alla ingredienser till marinaden. 1 msk smör, till stekning