Jag ligger lite efter med bloggandet, denna rätt åt vi precis innan jul för att min kära Hustru ville ha tjocka revben och var rädd att dessa skulle saknas på släktens julbord
Krydda rikligt runt köttet och stek ytan hastigt i het panna. Stick in en köttermometer och lägg köttet på galler i en ugsfast form med lite vatten i botten
Förbered kokt potatis om du vill ha det till. Skala också morötter om du vill ha det till levern. Skala och strimla löken och lägg i en stor stekpanna eller gryta
Bryn kött och lök och lägg det i en gryta. 1500-700 g benfri skinka 2 gula lökar, i klyftor 1,5 msk vetemjöl 2 dl buljong salt och malen vitpeppar 3 tsk ljus dijonsenap 1 dl vispgrädde 1 burk ananas i bitar 0,5 dl hackad persilja smör att steka iTärna köttet
Vänd då och då över marinaden så hela köttet täcks. Stek sedan ytterfilen i en stekpanna med smör tills den fått fin färg, ställ in köttet med termometer